En vanligt ovanlig dag

Jag tror att det ovanliga finns bakom varje hörn om man bara letar lite. Det finns små saker som avviker från det normala hela tiden, och under en vanlig dag så finns de också där, även om man kanske väljer att inte se dem. Det finns alltså väldigt få, eller kanske tillochmed inga, normala dagar. Alla dagar är vanligt ovanliga med andra ord.

Det är inte varje dag man står i ösregnet under ett paraply med en milkshake i handen och verkligen njuter utav sommaren. Det är inte varje dag man får chansen att njuta av ett sommarregn och sjunga alla låtar man kommer på som har något med regn att göra Det är heller inte varje dag en galen människa springer runt i alla vattenpölar hon ser framför en och skrattar som ett litet barn. Det är inte varje dag som ens vita skor blir alldeles svartprickiga av smutsen som skvätter upp på dem. Lunch man äter på restaurang brukar mig veteligen också kosta pengar; det är alltså inte varje dag man får den gratis.

Det är sannerligen inte varje dag man får flertalet komplimanger för sitt utseende. Särskilt inte om man är jag.

Kanske är dags att göra om sin självbild ändå. Sådär eftersom den inte passar ihop med spegelbilden... i alla fall inte längre.

Kommentarer
Postat av: Em

bra skrivet där! å tack, å jo, man får hoppas på det bästa. alltså det finns en grej som är sann - allt går över. allt löser sig.

2011-06-09 @ 16:58:32
URL: http://cozie.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0