Tidspress

Panik. Informationssamhället har naturligtvis sina fördelar. Man kan lätt få reda på vad som helst, när som helst. Alla vännerna är sällan längre än ett par knapptryck bort och man får veta vad som händer i världen kontinuerligt som det händer, och inte via djungeltrumman någon vecka efteråt. Men det har sina nackdelar också.

Jag är alltså 22 nu. Vid det här laget hade diverse genier och kändisar redan gjort tillräckligt mycket för att bli förevigade. Några hade tillochmed hunnit skriva sitt magnum opus och därefter suttit och smuttat på schyssta drinkar eller drogat sig bortom allt förstånd. Och vad har jag gjort hittills?





Låter ovanstående tomhet tala för sig själv. Men det är klart. Aspirerar man på något här i livet så borde man känna nån slags press ändå. Men det här är ju sjukt. För att inte tala om alla andra tillkortakommanden.

Fantasfisk? Knappast.

Klart att ingen annan kan förstå sig på en ifall man knappt förstår sig på sig själv.

Kommentarer
Postat av: Em

bra skrivet där! å ja, drömmar kan man fiska mycket i men de är nog egentligen helt oförståeliga i grund och botten, tror jag. det är nog inte meningen att man ska lägga sig i den processen. Det går över, det gör allt. haha!

2011-04-04 @ 16:23:36
URL: http://cozie.se/
Postat av: Teresa

Försök tänk paniken man känner vid trettio. ;)

2011-04-08 @ 17:12:38
URL: http://vintervagor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0