Catfish goes mjaublubb

Är tillbaka i Uppsala, med råge. Första dagen här innehöll fotbollskaos, en väldig massa hej-sägande, en god middag, en ännu godare tårta, ett födelsedagsbarn, en väldigt lång långfilm och ett par gitarrer som klingade tillsammans. Ganska bra bedrift för att bara vara första dagen tycker jag. Dessutom agerar vi tillfälligt tak åt en vilsen Camilla för tillfället, vilket betyder ännu en ordvitssökande individ som liksom förgyller stämningen här nåt kolossalt. Det gillar vi.

Mitt vänstra nedre ögonlock har slutat rycka okontrollerat. Antar att den sista spänningen släppte efter tentan, helt oavsett hur den nu egentligen gick. Och snart är det dags att nolla nykomlingar. Det ska bli fruktansvärt intressant. Se vad för personer som sålt sina själar till språkvetenskapen den här terminen och se ifall det är någon normal som lyckats ta sig in på sina alldeles för bra poäng. Såg att intagningskravet var så sjukt så det inte finns ord för det, men vi är å andra sidan rätt så väldigt bra, vi språkvetare! Det gillar vi också.

Vidare är söta SMS möjligtvis något av det bättre som existerar på denna jord. Ville bara säga det. Det gillas mest av allt.


Kommentarer
Postat av: Jenni

Sitter med morgonkaffet klockan 11 och inser att jag hade en massa att läsa ikapp från helgen. Har inte ens hunnit uppdatera egen status ordentligt :) Men hejja hejja Uppsala och oh måste instämma att söta sms är det bästa i världen!!! Hur man le mot telefonen och värmen sprider sig i hela kroppen..stegen blir lite lättare och allt känns sådär rosa ett tag :) FINT var ordet!



Kram på Dig!

2010-08-23 @ 10:34:39
URL: http://idontdolove.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0